Home Uncategorized I infektuari me Covid 19: Flaka po don me m’dal

I infektuari me Covid 19: Flaka po don me m’dal

224
0

Një veteran i luftës së fundit ka publikuar një video përmes të cilës ka treguar se është infektuar me COVID-19.

Ka thënë se është në ditën e pestë dhe ka shumë temperaturë. Shkaku i viru sit, ka treguar se edhe i ka humbur vetëdija dhe ka bërë thirrje për kujdes.

“Jam i infekruar me COVID-19. Kam temperaturë shumë të madhe. Te dikush ka simpotma shumë të rënda, te dikush më të lehta. Më ka humbur fuqi e çka kam. Jam rrëzuar në banjo dhe më ka humbur vetëdija. E pesta ditë dhe flaka më doli. Jam invalidë i luf.tës dhe krahun e kam humbur në lu.ftë. Kërkoj prej jush veç lutuni për mu të madhit Zot”, ka thënë ai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here