Home Uncategorized Ky është klubi në Dubai që mysafirëve i ofron shoqëri me Arta...

Ky është klubi në Dubai që mysafirëve i ofron shoqëri me Arta Nitajn

355
0

Është komentuar gjatë në media për modelet shqiptare që po bëjnë jetë super luksoze e që shtëpi e dytë për shumë prej tyre është bërë Dubai.

Në mesin e tyre edhe Arta Nitaj.

Por, si qëndron e vërteta?

Është agjensioni i marketingut “The List DXB” ai i cili ofron modele në një nga klubet super luksoze në Dubai, e të cilat janë shoqëruese gjatë mbrëmjes me mysafirë.

“Billionaire Mansion” është klubi në të cilin punon edhe vet modelja Arta Nitaj, e kjo gjë figuron edhe në faqen zyrtare të tyre.

Madje në këtë klub ofrohen edhe performanca të ndryshme, si dhe ato nga këngëtarë të famshëm, duke qenë se është një nga klubet më me nam në Dubai.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here