Home Uncategorized Mozzik “përqesh” Labin në videon sensibilizuese ‘Ka virus’(VIDEO-ja brenda materialit)

Mozzik “përqesh” Labin në videon sensibilizuese ‘Ka virus’(VIDEO-ja brenda materialit)

40
0

Me rritjen e të infe ktuarve, Qeveria ka marrë masa për parandalimin e pandemisë, që njëra ndër to është edhe bartja e maskës.

Një mesazh për vetëdijesimin e qytetarëve e ka dhënë edhe reperi i njohur nga Ferizaj, Mozzik përmes një postimi në Instagram.

Ndryshe nga bashkëvendasi i tij, Labi i cili kohë më parë tha që nuk ka vir us dhe se e gjitha është gënjeshtër, Mozzik tha se ka virus dhe bëri thirrje që të gjithë të mbajnë maska dhe t’i respektojnë rregullat.

“KA VIRUS #BrravoMoz Covid 19 e kemi kudo , iu lutem të gjithëve të mbani maskat! Respektoni rregullat! Edhe njëherë KA VIR US”, ka shkruar Mozzik në postim.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here