Home Uncategorized Presidenti Thaçi i falë shtatë të burgosur, emrat dhe dënimet që iu...

Presidenti Thaçi i falë shtatë të burgosur, emrat dhe dënimet që iu hoqën

187
0

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, u ka falur nga gjashtë muaj deri në tri vjet burg shtatë të bur gosurve në Qendrat Korrektuese të vendit.

Me një dekret të nxjerrë tri ditë më parë, Presidenti Thaçi shpalli faljen e tri vite e gjashtë muajve bur.gim për Luz Allakajn, të burgosurit në Burgun e Sigurisë së Lartë.

Po ashtu, me këtë dekret iu hoqën disa vite burgim edhe gjashtë personave të tjerë të burgosur në qendrat korrektuese të Smrekonicës e Dubravës.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here