Home Uncategorized Qeveria miraton hapin tjetër të rëndësishëm për situatën e Koronavir usit në...

Qeveria miraton hapin tjetër të rëndësishëm për situatën e Koronavir usit në Kosovë

25
0

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë, kabineti ka vendosur për tes timin e më shumë qytetarëve.

Ky plan është prezantuar nga ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, i cili deklaroi se me këtë do të krijohej pasqyrë reale e gjendjes në vend.

Zemaj theksoi se grupi funk sional punues në ministri ka par parë një plan të tillë pas analizave të kryera nga IKSHPK, OBSH dhe institucionet tjera përgjegjëse të shëndetësisë.

Kujtojmë, që kabineti qeveritar nuk ka miratuar nismën legjislative të iniciuar nga Kuvendi i Kosovës, për parandalimin dhe luf.ti min e pand emisë COVID-19.

Zëvendëskryeministri Driton Selmanaj ka paraqitur qëndrimin e Qeverisë sa i përket këtij Projektligji duke theksuar se Qeveria e konsideron të panevojshëm miratimin e tij.

“Të nderuar para jush paraqes mendimin e qeverisë për nismën legjislative të Kuvendit të Kosovës për Parandalimin dhe Luf t.imin e Pandemisë COVID-19. Sipas procedurave përkatëse të gjitha ministritë kompetente kanë përcjellur opinionet e tyre sipas fushëveprimit të tyre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here