Home Uncategorized Del vendimi përfundimtar se a do të ketë shkollë javën që vjen

Del vendimi përfundimtar se a do të ketë shkollë javën që vjen

294
0

Në takimin e Komitetit për Koordinimin dhe Vlerësimin e situatës me pandeminë nuk është marrë ndonjë vendim për të dërguar nxënësit në pushim, duke mbetur në fuqi vijimi i mësimit.

Zëvendësministri i Arsimit, Xhavit Rexhaj ka propozuar që të ketë një javë pushim për të gjithë procesin mësimor.

Ai tha se kanë dalë me propozim një plus një që nxënësit të shkojnë në pushim një javor dhe në fund të javës të bëhet vlerësim i trendëve që të vendoset si të shkohet më tutje.

“Konsideroj se masat të tilla duhet të merren si pjesë e një pakoje në nivel nacional për arsye të shumësisë së infektimit. Ne kemi dalë me propozim një plus një dhe t’i ruajmë resurset në arsim”, u shpreh ai.

Rexhaj tha se duhet të merren vendimet përkatëse për gjithë sektorët dhe tha se do ti respektojnë vendimet e komitetit për luftimin e pandemisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here